1244972206_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pizzapatongit

2 pkt esipaistettuja patonkeja

vajaa purkillinen pirkka vihreää pestoa

4-5 tomaattia

1 sipuli

vajaa purkillinen pirkka välimerentahnaa (tomaatti-paprika)

n. 200g kinkkusuikaleita (korpelan kevyt on minusta paras)

1 prk ananasmurskaa

juustoraastetta

pizzamaustetta

Siivuta patongit pieniksi pyöreiksi palasiksi ja lado kahdelle pellille. Levitä toisen pellin palasiin täytteeksi pohjalle reilu kerros pestoa, päälle pieniksi kuutioitua tomaattia ja sipulia, sekä pinnalle juustoraastetta. Toisiin levitä pohjalle reilu kerros välimerentahnaa, päälle kinkkusuikaleita, ananasmurskaa, juustoraastetta ja pinnalle ripottele pizzamaustetta. Paista uunissa n. 225-250 asteessa, kunnes juusto saa väriä ja patonki on rapsakkaa. Maistuu mainiosti illanistujaisissa ja hupenee lautaselta aika tahtia. Määrä kannattaakin miettiä niin, että jokaista syöjää kohden olisi "yksi kokonainen" esipaistettu patonki, jos muuta tarjottavaa ei ole :D.

(ps. kuvassa ei näy pestoversioita :/ )